Támogatás

Támogatások, adományok

Ha már ismeri szolgálatunkat és annak gyümölcseit… Támogathat egyszeri alkalommal vagy havi rendszerességgel akár kisebb, akár nagyobb összegekkel. 2012-től a rendszeres támogatók a Szent András Fenntartói Klubba tömörültek.

Bankszámlaszámunk: 12011148–00130975–00100002
Raiffeisen Bank Zrt.
IBAN: HU52–1201–1148–0013–0975–0010–0002
SWIFT: UBRTHUHB
A kedvezményezett neve: Szent András Evangelizációs Alapítvány

SZJA 1%

Alapítványunk 2009-től be tudja fogadni az SZJA 1%-t.

Adószámunk: 18257616–1–43
A kedvezményezett neve: Szent András Evangelizációs Alapítvány
Bővebben

Miért támogasson bennünket?

Ha még nem ismeri szolgálatunkat… Alapítványunk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Szent András Evangelizációs Iskola munkájának támogatásával részese legyen Isten Országa építésének. Az ország egész területén végezünk evangelizációs, missziós munkát: mintegy 286 önkéntessel évente kb. 30‒40 kurzust tartunk közel 1000 ember számára. Ez 25 év alatt 200000 óra önkéntes szolgálatot, 26930 óra evangelizációt, 23675 részvételt, 12525 evangelizáltat, 947 kurzust és képzést, 501 első evangelizációs kurzust jelent 6 országban.

A határon túl, Felvidéken, Erdélyben és a Vajdaságban is alapítottunk már helyi iskolaközösségeket, melyek helyben végeznek kiterjedt missziós tevékenységet.

Ezt a hatalmas munkát mindeddig adományokból tudtuk elvégezni. Szeretnénk világossá tenni, hogy szolgálatunk ingyenes: a kurzusokon való szolgálatért az önkéntesek és a főállású alkalmazottak sem kapnak és nem is fogadhatnak el pénzt. Mi nem kérünk az ilyen színvonalú és jellegű képzéseken megszokott tréneri díjakat: a kurzusaink önköltségesek. Akkor mire kérünk támogatást?

Amint az iskola egyre inkább elterjedt, egyre növekedett, egyre több meghívást kaptunk. Ennek az egész országra és  határainkon túlra is kiterjedő munkának az előmozdítására, összehangolására, szervezésére és koordinálására jött létre a budapesti központtal működő Titkárság és Iroda, melynek működését és fenntartását tisztán csak adományok teszik lehetővé: a Szent András Fenntartói Klub tagjainak rendszeres támogatása. Továbbá adományok fedezik a kurzuskellékeket, az utazásokat, a könyvkiadásokat, a szakmai anyagok fordítását, a továbbképzéseket. És adományok állnak a szegényebb résztvevők számára adott „ösztöndíjak” vagy a kurzusok, képzések költségeihez való hozzájárulások mögött.

Ön is részese lehet ennek az evangelizációs munkának és mindannak az áldásnak, mely abból fakad, hogy „a megfeszített Krisztust hirdetjük”, ha támogatásával hozzájárul az iskola működésének folytatásához. Minden áldás – ideértve az anyagiakat is – Istentől jön, s mindaz, amit visszaadunk Neki, további áldások forrásává válhat, „mert az Úr megfizet, hétannyit ad helyette” (Sir 35,13).

Segítségét kérjük:

  • hogy az evangéliumot hirdetők eljuthassanak a missziók helyszínére;
  • hogy senki ne maradjon le anyagi okok miatt a Megváltó Jézussal való találkozásról;
  • hogy az iskola eleget tehessen minden meghívásnak, és egyre több helyen tarthassunk evangelizációs kurzusokat;
  • hogy a misszióhoz szükséges tárgyi eszközöket, felszereléseket biztosítani tudjuk;
  • hogy a evangelizációs meghívásokat koordináló Iroda működési költségeit fedezhessük…

Elkel minden jóakaratú ember segítsége.