további pénzügyi döntések

Beküldő: bara_7, 22 július, 2019

A bírósághoz a bejegyzés érdekében bejelentett változások ügyével kapcsolatban a bíróság által kifogásolt okok miatt a Kuratórium megismételte előző ülését.

Beküldő: Jóbel, 5 december, 2018

A kuratórium a legutóbbi ülésén az alkalmazottakat érintő változásról döntött: Arm Katalin munkaviszonya megszűnik december végén, feladatkörébe Gállné Busai Barbarát alkalmazza 2019. február 1-től. E munkaviszony változás nem érinti Arm Katalin kuratóriumban betöltött tisztségét. Továbbá munkaeszköz beszerzésről is született döntés.

Beküldő: Jóbel, 4 december, 2018

A kuratórium a legutolsó ülésén jóváhagyta a Kondorosi Holding Zrt. csatlakozási kérelmét, valamint elfogadta az általa felajánlott vagyoni hozzájárulást.

Beküldő: Jóbel, 1 október, 2018

A mai napon a kuratórium ülést tartott. A Szent András Evangelizációs Iskola vezetésében bekövetkezett változást tudomásul véve megerősítette együttműködési szándékát az új igazgatóval. Egyúttal eszközbeszerzésről is döntött.

Beküldő: Arm Kati, 18 március, 2017
A kuratórium mai ülésén sürgős, napi munka igényelte eszközbeszerzésről döntött.
Beküldő: Arm Kati, 13 december, 2016

Az iroda és az Alapítvány fennállásának 10. évfordulóját ünneplő est végén a kuratórium tagjai szemlét tartottak az épületben és néhány javításról, ill. beszerzésről döntöttek.

Beküldő: Arm Kati, 2 november, 2015

A kuratórium a mai ülésén értékelte az adománygyűjtő kampányt.